Author Topic: moved to a different server  (Read 431 times)

Lane

  • Administrator
  • fat cat
  • *****
  • Posts: 2943
    • View Profile
    • Radiologik User Forum
moved to a different server
« on: November 20, 2016, 01:14:52 pm »
November 20, 2016 - No changes to the forum, just a move to a different server. If you see this, you're on the new one. Let me know if something doesn't work right.

TraceTheAce

  • fat cat
  • *****
  • Posts: 671
    • View Profile
Re: moved to a different server
« Reply #1 on: December 04, 2016, 11:51:04 am »
I'm seeing a lot of posts about Holiday Recipes.

Just kidding.....

Technical Difficulties

  • gofer
  • *
  • Posts: 16
  • Mayor of the City of Industry
    • View Profile
    • Technical Difficulties Radio
Re: moved to a different server
« Reply #2 on: January 03, 2017, 10:08:28 pm »
Howdy... it's a minor thing, but all of a sudden, my avatar is broken and I can't upload a new one. I don't know if it's related to the server move, or what.
* Technical Difficulties Radio *

Industrial - EBM - Post-Punk - Gothic - IDM - Experimental - Dark Ambient - Neofolk - Powernoise

Lane

  • Administrator
  • fat cat
  • *****
  • Posts: 2943
    • View Profile
    • Radiologik User Forum
Re: moved to a different server
« Reply #3 on: January 04, 2017, 08:16:42 am »
hmm.

I'll look into that over the next couple of days.

Matthias

  • morning show host
  • ***
  • Posts: 232
    • View Profile
    • Matthias Allgayer
Re: moved to a different server
« Reply #4 on: January 04, 2017, 04:20:39 pm »
I have the same issue as Technical Difficulties. My avatar picture isn't shown anymore and I can't upload it again.

toastradio

  • morning show host
  • ***
  • Posts: 100
    • View Profile
    • Toast Radio
Re: moved to a different server
« Reply #5 on: January 04, 2017, 08:09:28 pm »
I had to switch to image-by-URL on my own server.

Lane

  • Administrator
  • fat cat
  • *****
  • Posts: 2943
    • View Profile
    • Radiologik User Forum
Re: moved to a different server
« Reply #6 on: January 05, 2017, 08:12:17 am »
OK. I found I had to manually update the path to the attachments folder. It didn't figure that out on it's own when I moved it. So since the move, that's been wrong.

Should be fixed now, but I haven't tested. If you guys want to test and let me know, much appreciated.

edit: although I see a bunch appear now that I made that change. should be good.

Matthias

  • morning show host
  • ***
  • Posts: 232
    • View Profile
    • Matthias Allgayer
Re: moved to a different server
« Reply #7 on: January 05, 2017, 09:05:00 am »
Seems to be fixed. I went through a couple of discussions and it looks like all avatars are shown again.
Thanks for fixing this.

Technical Difficulties

  • gofer
  • *
  • Posts: 16
  • Mayor of the City of Industry
    • View Profile
    • Technical Difficulties Radio
Re: moved to a different server
« Reply #8 on: January 22, 2017, 08:24:09 pm »
Yep, it's working again for me too. Everybody's avatars are showing, and I was just able to upload a new one. Thanks!
* Technical Difficulties Radio *

Industrial - EBM - Post-Punk - Gothic - IDM - Experimental - Dark Ambient - Neofolk - Powernoise